Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Chauffeurs Gezocht

Wordt er in uw bedrijf een chauffeur gezocht? Het team van Recruit a Student levert talentvolle studenten. We leveren studenten aan zowel grote internationale autoverhuurbedrijven als kleine autodealers. Zoekt u een student die u kan ondersteunen bij het ophalen of afleveren van auto’s? Dan kan Recruit a Student u hier zeker bij helpen. 

Door onze goede werving en selectie van studenten hebben wij altijd studenten voor u klaar staan met een goede werkmentaliteit. Onze studenten zijn flexibel, werken hard en zijn betrouwbaar. De studenten die we zouden inzetten voor uw opdracht hebben minimaal één jaar hun rijbewijs en zijn in het bezit van een OV-jaarkaart, waardoor ze zelf met openbaar vervoer terug kunnen. Dus bent uw op zoek naar een studentchauffeur? Dan heeft u in Recruit a Student een goede partner gevonden. Bent u geïnteresseerd in onze studentenchauffeurs vul dan nu het bel me terug formulier in. Een van onze recruiters zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Privé chauffeurs gezocht

Zoekt u een privé-chauffeur die u veilig en snel thuis kan brengen? Recruit a student is gespecialiseerd in het uitzenden van flexibele, intelligente, hard werkende en betrouwbare studenten. Al onze studenten hebben een hbo of universitair opleidingsniveau en hebben een goede werkmentaliteit.

De studenten die wij voor uw klus zouden inzetten hebben allemaal minimaal één jaar hun rijbewijs en zijn in het bezit van een OV-jaarkaart, zodat ze zelfstandig weer met openbaar vervoer naar huis kunnen. Een privé-studentchauffeur inhuren bij ons betekent dat uw vervoer in goede handen is.

Hoe werkt Recruit a Student?

Dagelijks melden zich nieuwe studenten aan bij Recruit a Student. Deze studenten komen dan in onze database terecht. Al onze studenten gaan door een screening heen zodat wij zorgen dat we studenten leveren met ambitie en een goede werkmentaliteit. Het team van Recruit a Student is dagelijks bezig met het plaatsen van deze studenten. Iedere student heeft zijn eigen kwaliteiten. Recruit a Student heeft veel vacatures openstaan in verschillende branches en dus voor elke student wel iets passend. Doordat wij een intake doen met onze studenten weten wij welke studenten  het beste passen bij uw bedrijf, wij zorgen voor de perfecte match! 

Bent u geïnteresseerd in een werkstudent? Vul dan het offerte formulier in. Onze recruiters zullen dan een passend advies geven.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!