Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Financieel personeel

Bent u op zoek naar financieel personeel? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor u! Onze studenten van verschillende financiële studies staan direct voor u klaar.

​Getalenteerd financieel personeel inhuren

Wij plaatsen waar mogelijk onze studenten in een studiegerelateerde bijbaan. Voor u betekent dit dat u een kandidaat bij u binnen krijgt met een goede basiskennis die staat te springen om meer te leren. Daarom haalt u bij financieel personeel inhuren via Recruit a Student het talent van morgen vandaal in huis!

​Flexibel financieel personeel

Een van de grootste voordelen aan studenten en werken met Recruit a Student is flexibiliteit. Wij hebben dankzij jaren lange ervaringen geleerd om snel te schakelen als het om studenten gaat. Hierdoor kunnen wij erg snel op- en afschalen waar nodig en bent u met financieel personeel via Recruit a Student altijd verzekerd van een optimale flexibiliteit.

​Meer informatie over financieel personeel inhuren?

Heeft u interesse om financieel personeel in te huren via Recruit a Student? Vraag dan online een offerte aan. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u alles kunnen vertellen over financieel personeel inhuren.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!