Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Meertalige student inhuren Rotterdam

Bent u op zoek naar een tolk of iemand die teksten vertaald voor u? Dan is een van de studenten van Recruit a Student precies wat u zoekt. Bij onze kunt u een meertalige student inhuren in Rotterdam voor allerlei flexibele opdrachten.

Getalenteerde studenten

Recruit a Student is een uitzendbureau met de meest talentvolle studenten. Onze kandidatenpool bestaat uit een grote diversiteit aan studenten. Onze meertalige studenten zijn altijd op zoek naar opdracht als tolk of vertaler. Zij zoeken opdrachten waar ze echt relevante werkervaring op kunnen doen. Door onze zeer brede kandidatenpool kunnen wij voor elke taal meerdere kandidaten bieden. Kan uw opdracht ook van gevraagde taal naar Engels worden uitgevoerd dan wordt onze talentenpool nog groter. Dit is omdat wij ook een groot aantal internationale studenten in onze kandidatenpool hebben. Kortom voor een meertalige student inhuren in Rotterdam staat Recruit a Student altijd voor u klaar!

Flexibiliteit van een meertalige student inhuren

Een tolk of vertaler is niet iemand die de meeste bedrijven dagelijks nodig hebben. Daarom is een meertalige student inhuren in Rotterdam bij Recruit a Student de ideale uitkomst. Wij zorgen dat u snel een geschikte kandidaat voor u klaar heeft staan. Dit kan wekelijks dezelfde dag, een hele week of een losse dag. Bij Recruit a Student kunt u wekelijks uw aanvraag op - en afschalen waar nodig. U laat ons weten wanneer u een student nodig heeft, welke talen hij moet spreken, waar hij moet zijn en wij zorgen dat er een geschikte kandidaat voor u klaar staat!

​Betrouwbare HR-partner

Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst bij een meertalige student inhuren Rotterdam. Maar als betrouwbare HR-partner beschikken wij over een groot aanbod van diensten zoals de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Wij geven u graag vrijblijvend HR-advies en bieden altijd een oplossing op maat.

​Meer informatie?

Heeft u interesse in een meertalige student inhuren in Rotterdam? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen.

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dankzij onze sterke landelijke dekking kunnen wij ook uw andere vestigingen in Nederland van dienst zijn. Recruit a Student zorgt ervoor dat u hét talent van morgen, vandaag al in huis heeft!

Altijd een kantoor bij u in de buurt!