Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Notulist inhuren Amsterdam

Wilt u een notulist inhuren in Amsterdam die flexibel oproepbaar is? Dan heeft Recruit a Student de ideale kandidaten voor u beschikbaar. Onze studenten zijn secuur en zorgen voor goede notities van uw meetings!

Flexibiliteit

Wilt u een notulist inhuren in Amsterdam? Dan staat Recruit a Student voor u klaar met de beste kandidaten. Het voordeel van een notulist in oproepdienst is dat u hem zo vaak kunt laten komen als u hem nodig heeft. Deze week geen meetings waar notulen moeten worden gemaakt? Dan slaat u een week over. De week erop elke dag een meeting? Wij zorgen dat u elke dag een goede notulist beschikbaar heeft. Dankzij onze ruime pool heeft u met een notulist inhuren bij Recruit a Student altijd een kandidaat op maat voor u klaar staan!

Het talent van morgen

Recruit a Student werkt voornamelijk met studenten. Zij zijn niet alleen uitstekende notulisten, maar zij zijn ook uw fulltimer van de toekomst. Op het moment zijn zij bezig in een studie die is gerelateerd aan uw sector. Hierdoor hebben ze kennis van de onderwerpen waardoor zij betere notities kunnen maken. Daarnaast is een student als notulist inhuren ook een mogelijkheid om uw toekomstige medewerker te leren kennen. Door de student nu flexibel in te huren kunt u zijn potentiële groei alvast testen. Zo heeft u al een band met de topstudenten voordat zij klaar zijn met hun studie en uw concurrenten ze wegkapen. Daarom heeft u met een notulist inhuren via Recruit a Student hét talent van morgen vandaag al in huis heeft!

​Betrouwbare HR-partner

Recruit a Student is een veelzijdige HR-partner. Vanzelfsprekend helpen wij u graag bij een notulist inhuren, maar wij zijn u ook graag van dienst met de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Wij geven u graag vrijblijvend HR-advies en bieden een passende oplossing op maat. Tevens zijn wij, als betrouwbare HR-partner, aangesloten bij de NBBU en beschikken wij over een NEN-certificering.

​Meer informatie

Wilt u een notulist inhuren in Amsterdam via Recruit a Student? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. U kunt ook contact opnemen met onze vestiging bij u in de regio. Zij kunnen de vragen die u nog heeft over een notulist inhuren in Amsterdam direct beantwoorden.

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!