Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Promotiewerk kosten

Bent u op zoek naar flexibele krachten voor uw promotiewerk? Recruit a Student heeft de perfecte kandidaten voor u! Onze studenten zijn enthousiaste, gemotiveerde werknemers die weten hoe ze een product of dienst moeten verkopen. De kosten van onze studenten hangen af van hoeveel studenten u zoekt, de gewenste leeftijd van de studenten en welke overige kwaliteiten ze moeten bezitten. Er valt natuurlijk altijd te onderhandelen over de kosten.

Voordelen

Het inhuren van studenten via Recruit a Student brengt meerdere voordelen met zich mee. U bent als organisatie bijvoorbeeld niet verantwoordelijk voor het verlonen van de studenten. Naast verloning nemen wij ook de juridische verantwoording op ons. Hierdoor hoeft u zich na het inhuren van studenten bij Recruit a Student nergens meer zorgen over te maken.

De studenten

De studenten van Recruit a Student beschikken vrijwel allemaal over minimaal hbo-niveau. Deze studenten kan u inzetten als oproepkracht, tijdelijke of vaste kracht. Het inhuren van studenten brengt ook in de toekomst voordelen met zich mee voor uw onderneming. Zo is het mogelijk om studenten ervaring op te laten doen binnen uw bedrijf, zodat ze later na hun studie door kunnen groeien.

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!