Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Receptioniste inhuren

Bent u op zoek naar een receptioniste die uw receptie kan bemannen? Recruit a Student kan u helpen de perfecte kandidaat te vinden. Een goede receptioniste is erg belangrijk voor een organisatie. Zij is namelijk het eerste aanspreekpunt voor uw organisatie. Een eerste indruk kan een onderhandeling maken of kraken. Om deze reden moet een receptioniste zichzelf goed kunnen presenteren en vooral een vriendelijke uitstraling hebben.

Onze studenten

De studenten die voor Recruit a Student werken beschikken minimaal over hbo-denkniveau. De studenten kunt u inzetten als oproep, tijdelijke of vaste krachten. Het inhuren van studenten bij Recruit a Student kan ook in de toekomst voordelen voor uw onderneming hebben. Zo kunt u jonge studenten ervaring op laten doen binnen uw organisatie. Met als uiteindelijke doel ze door te laten groeien na afronding van hun studie.

Meer informatie

Heeft u interesse, maar wilt u graag meer informatie? Dan kunt u onze recruiters direct telefonisch bereiken. Zij kunnen u de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor u beantwoorden. Mocht u direct een offerte willen aanvragen? Druk dan op de onderstaande button!

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!