Student inhuren

Ben jij op zoek naar leuke en enthousiaste werknemers voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Recruit a Student aan het juiste adres! Studentenuitzendbureau Recruit a Student heeft een groot database met ambitieuze studenten die graag aan de slag willen. Daarom kunnen wij voor vele klussen passende studenten voorstellen. 

Voor studenten inhuren kijken we naar een match tussen werkgever en werknemer zodat we niet alleen de studenten helpen maar ook jou en je bedrijf! 

Als werkgevers studenten inhuren, dan willen we de beste service bieden! Vraag een offerte aan of bel mij terug formulier zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen! 

Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Hoe werkt Recruit a Student?

Recruit a Student is een studentenuitzendbureau met 22 kantoren verspreid door Nederland. Ons doel is om studenten te helpen te ontdekken waar hun interesses liggen, waar ze goed in zijn en wat hun zwakke punten zijn. Door bij verschillende werkplekken en sectoren te kijken, kunnen ze een goed inzicht krijgen in wat hun passies en talenten zijn. Zo kunnen we studenten helpen om erachter te komen wat ze willen gaan doen na hun studie. 

Diensten Recruit a Student 

Als studenten uitzendbureau leveren wij niet alleen studenten, maar voeren wij ook andere diensten voor werkgevers zoals Werving en Selectie, online uitzenden en verlonen en poolmanagement. Zo kunnen wij de werkgevers zo goed mogelijk helpen om ons in te zetten op meerdere vlakken. Van korte termijn tot lange termijn, wij helpen jouw bedrijf zo goed mogelijk te functioneren. Bekijk hier alle informatie over de diensten die wij verlenen. 

Betrokken studenten uitzendbureau 

Wat Recruit a Student onderscheidt is de betrokkenheid bij zowel de student als werkgever. Studentenuitzendbureau Recruit a Student wilt als ontwikkelpunt dienen door werkervaring aan te bieden. Via franchises verspreid Recruit a Student zich door Nederland om bij studenten dicht in de buurt te zijn. 

Voor meer informatie, vraag een offerte aan of neem contact met ons op! Student inhuren

Altijd een kantoor bij u in de buurt!