Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren Breda

Recruit a Student Breda is een uitzendbureau dat zich richt op de werving & selectie en het uitzenden van getalenteerde studenten. Sinds 1999 zijn wij actief in de uitzendbranche en zorgen wij dagelijks voor de perfecte match tussen bedrijven en ambitieuze studenten. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide database, deze database is gevuld met studenten die u kunt inhuren voor uiteenlopende werkzaamheden. 

​Getalenteerde studenten

Onder al de studenten in onze database houden wij een uitgebreide werving & selectie. Van al de studenten weten wij precies wat hun unieke kwaliteiten en talenten zijn. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wanneer u kiest voor een student inhuren Breda via Recruit a Student er een student voor u aan de slag gaat die beschikt over de juiste werkhouding en verstand van zaken heeft. Recruit a Student heeft al veel bedrijven gekoppeld aan een getalenteerde student, ook u helpen wij hier graag bij!

De werkstudenten die u kunt inhuren zijn allen zeer ambitieus en kunnen niet wachten om waardevolle werkervaring op te doen. Wij proberen voor al onze studenten een bijbaan te vinden die gerelateerd is aan hun studie. Dit biedt veel voordelen. De studenten beschikken hierdoor vaak al over de benodigde kennis van het vak en zullen daardoor de werkzaamheden snel oppakken. De inwerktijd is hierdoor kort en dit zorgt ervoor dat u snel rendement behaalt uit een student inhuren Breda via Recruit a Student.

​Flexibel studenten inhuren

U kunt een student inhuren Breda op zeer flexibele basis. Onze studenten zijn zowel voor lang- of kortdurende periodes, vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige klus in te huren. Tevens kunt u er voor kiezen om een studentenpool op te laten bouwen bij langdurige opdrachten. Wij selecteren speciaal voor u de meest getalenteerde studenten en plaatsen deze in een studentenpool. Met de studenten uit deze pool kan er snel geschakeld worden, zo kunt u altijd snel extra personeel aanvragen wanneer dit nodig is. Handig wanneer u onverwachte drukte ervaart! Maar wanneer het rustiger is kunt u ook eenvoudig weer afschalen. U heeft altijd de ideale personeelsbezetting wanneer u kiest voor een student inhuren Breda via Recruit a Student.

Niet alleen voor het inhuren van een student in Breda bent u bij Recruit a Student aan het juiste adres. Als betrouwbare HR-partner kunnen wij u ook helpen met werving & selectieuitzenden & detacherenonline uitzenden & verloning en poolmanagement. Dankzij Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag al in huis.

Wilt u meer weten over een student inhuren Breda via studenten uitzendbureau Recruit a Student? Neem vrijblijvend contact op met onze vestiging in Breda. Wij vertellen graag over de mogelijkheden en beantwoorden graag uw vragen. U kunt ook eenvoudig online een tariefberekening aanvragen. Na een grondige inventarisatie van uw vraag bieden wij u een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!