Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren Deventer

Is uw bedrijf gevestigd in Deventer en bent u op zoek naar getalenteerde studenten? Dan heeft Recruit a Student de perfecte kandidaten direct voor u klaar staan. Met een uitgebreide database bestaand uit studenten uit alle richtingen hebben wij altijd een student op maat!

Flexibiliteit

Het grootste voordeel wat het inhuren van studenten met zich mee brengt is hun flexibiliteit. Zo zijn zij veel minder afhankelijk van reguliere werktijden. Veel van onze studenten werken zelfs liever in weekende, avonden en vroege ochtenden omdat dit minder problemen oplevert met hun studie. U kunt voor elk moment studenten aanvragen. U geeft simpelweg door waar, wanneer en hoeveel studenten u nodig heeft. Wij zorgen vervolgens dat de perfecte kandidaten voor u klaar staan. Dit kan zowel fulltime, parttime als voor losse klussen. Bij Recruit a Student is een student inhuren Deventer altijd volledig flexibel.

Is er bij uw onderneming veel variatie in de drukte? Dan stellen wij ook graag een flexpool voor u samen met ons poolmanagement systeem. Een pool vullen wij van te voren met studenten van wie wij weten dat ze geschikt zijn voor uw bedrijf. Door dit vooraf te doen kunnen wij sneller schakelen als u toch meer personeel nodig heeft dan verwacht. Daarnaast heeft de student geen verwachtingen omdat hij niet elke keer op gesprek moet komen voor een functie waar hij uiteindelijk niet voor wordt gekozen. Zo zorgen wij met ons poolmanagement systeem altijd voor een optimale bezetting.

​Getalenteerde studenten

Bij Recruit a Student zien wij het ook als onze verantwoordelijkheid om onze studenten mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen. Daarom werken wij graag met opdrachtgevers die studenten zoeken in een studiegerelateerde functie. Dit is namelijk niet alleen voor de student een kans om zich te ontwikkelen. Ook voor u kan dit voordelen opleveren. Zo kan een van onze studenten een kritische blik geven op de werkwijze van uw bedrijf. In veel sectoren sluipen er over de jaren gewoontes in die door veteranen van de sector als gewoon gezien worden. Door een student met een frisse blik naar uw bedrijf te laten kijken kunnen zij helpen deze gewoontes te herkennen. Dit kan u goede inzichten geven om uw bedrijf ook in de toekomst modern en effectief te houden.

Als u onze studenten de kans geeft om dit aan u te bewijzen zullen zij uiterst gemotiveerd zijn om zich te ontwikkelen. Dit helpt niet alleen de student verder, maar zorgt ook voor u voor een effectieve en hardwerkende kandidaat. Doordat wij studenten plaatsen met een studie gerelateerd aan de werkzaamheden is hun kennis op niveau en kunnen zij al na een korte inwerkperiode een meerwaarde bieden aan uw bedrijf. Daarom is een student inhuren Deventer via Recruit a Student altijd een zeer waardevolle toevoeging voor uw bedrijf.

​Betrouwbare HR-partner

Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst bij het inhuren van een student. Maar als betrouwbare HR-partner beschikken wij over een groot aanbod van diensten zoals de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Wij geven u graag vrijblijvend HR-advies en bieden altijd een oplossing op maat.

​Meer informatie?

Heeft u interesse in een student inhuren Deventer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen.

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dankzij onze sterke landelijke dekking kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen, vandaag al in huis heeft.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!