Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student Inhuren Enschede

Bent u op zoek naar studenten die uw bedrijf kunnen ondersteunen bij verschillende werkzaamheden? Dan is Recruit a Student het perfecte uitzendbureau voor u. Wij helpen u graag met een student inhuren Enschede. Sinds 1999 werkt Recruit a Student er aan om de perfecte match te maken tussen studenten en bedrijven. Onze studentenpool is door deze jarenlange ervaring zeer uitgebreid en gevuld met studenten die uiteenlopende studies volgen. Onze studenten staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan!

Inhuren studenten Enschede

Om u te garanderen dat een student die voor u aan de slag gaat echt een waardevolle toevoeging is, houden wij onder al onze studenten een uitgebreid werving & selectie proces. Tijdens dit proces leren we onze studenten echt goed kennen en achterhalen wij wat hun unieke kwaliteiten en talenten zijn. Daarom haalt u met een student inhuren Enschede altijd het talent van morgen vandaag in huis. 

Om als betrouwbare partner een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem te bieden beschikken wij over een uitgebreid aanbod van diensten zoals uitzenden & detacherenonline uitzenden & verloningpoolmanagement en werving & selectie. Recruit a Student Enschede geeft u graag advies en biedt een oplossing op maat.

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als ons doel voor studenten een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Hierdoor kunnen zij al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op doen en kunnen zij zichzelf ontwikkelen tot young professional.

​Waarom een studenten inhuren Enschede?

Een student inhuren Enschede via Recruit a Student heeft veel voordelen voor u. Zo beschikken de studenten al over de basiskennis van het vak dankzij hun studie. Dit zorgt voor een korte inwerktijd omdat de student de werkzaamheden snel oppakt. Onze studenten staan te springen om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen en zijn daarom extra gemotiveerd om zichzelf te bewijzen. Zij willen zichzelf graag onderscheiden van hun studiegenoten door waardevolle ervaring op te doen binnen uw organisatie en hierdoor de kans op een goede baan in de toekomst te vergroten. Wij kunnen u dus garanderen dat er intelligente en gemotiveerde studenten voor u aan de slag gaan wanneer u kiest voor een student inhuren Enschede via Recruit a Student.

​Flexibel inhuren student Enschede

Wij vinden flexibiliteit erg belangrijk. Dankzij onze duidelijke communicatie, een brede studentenpool en een online planningssysteem kunnen wij u altijd maximale flexibiliteit garanderen. U kunt bij ons een studenten inhuren Enschede voor een lange of korte periode, wisselende of vaste diensten en ook voor losse klussen.

Daarnaast kunnen wij voor langlopende opdrachten een vaste studentenpool voor u samenstellen. Deze studentenpool vullen wij met de meest geschikte kandidaten die u zeer flexibel in kunt zetten. Een vaste pool is erg handig wanneer uw bedrijf veel last heeft van schommelingen in drukte. Door de flexibiliteit van de pool kunt u altijd snel extra personeel inschakelen bij onverwachte drukte. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken van over- en onderbezetting en beschikt u altijd over een ideale personeelsbezetting wanneer u kiest voor inhuren studenten Enschede via Recruit a Student. 

Wilt u meer weten over inhuren student Enschede? Neem dan contact met onze vestiging in Enschede. Onze medewerkers kunnen u meer informatie verstrekken en beantwoorden graag uw vragen. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Na een grondige inventarisatie van uw aanvraag komen wij spoedig bij u terug met een passend voorstel. Wij helpen u graag met inhuren studenten Enschede!

Altijd een kantoor bij u in de buurt!