Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren Friesland

Wilt u een student inhuren Friesland? Recruit a Student Friesland helpt u hier graag bij. Sinds 1999 zorgen wij voor de perfecte match tussen studenten en bedrijven die een student willen inhuren in Friesland. Door onze uitgebreide werving en selectie weten wij precies wat de kwaliteiten van onze getalenteerde studenten zijn. Zo kunnen garanderen dat de student die u inhuurt kwalitatief sterk is en verstand van zaken heeft.

​Getalenteerde student inhuren Friesland

Als studenten uitzendbureau ligt onze focus op het vinden van een studie gerelateerde bijbaan voor onze studenten in Friesland. Dit betekent voor u dat alle studenten die u inhuurt een studie volgen die raakvlakken heeft met uw branche en werkzaamheden. Het gevolg hiervan is dat studenten die bij u aan de slag gaan al beschikken over de basiskennis en erg gemotiveerd zijn om te leren en te zichzelf verder te ontwikkelen. Wanneer u kiest voor een student inhuren in Friesland via Recruit a Student haalt u talent in een vroeg stadium binnen in uw organisatie.

​Op flexibele basis studenten inhuren Friesland

Daarnaast vindt Recruit a Student Friesland flexibiliteit erg belangrijk. U kunt bij ons op korte termijn een student inhuren in Friesland. Wanneer u een lang lopende opdracht heeft kunnen wij een studentenpool voor u samenstellen. Hierbij stellen wij een groep van meerdere kandidaten samen die flexibel en snel ingezet kunnen worden. Een voordeel hiervan is dat u niet meer te maken heeft met over- of onderbezetting en dat er snel geschakeld kan worden. In drukke periodes kunt u snel extra studenten inhuren in Friesland en in de rustigere periodes kunt u eenvoudig afschalen.

​De diensten van Recruit a Student Friesland

Met diensten zoals werving & selectieuitzenden & detacherenpoolmanagement en online uitzenden bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Dankzij Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag al in huis wanneer u kiest voor een student inhuren in Friesland.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een student inhuren Friesland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Na een grondige inventarisatie van uw aanvraag bieden wij u een passend voorstel. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze vestiging in Friesland voor directe vragen en meer informatie.

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!