Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren Horeca

Is uw horeca onderneming op zoek naar studenten om uw team aan te vullen? Dan heeft Recruit a Student de perfecte kandidaten voor u klaar staan. Met een uitgebreide landelijk database kunnen wij horeca ondernemingen door heel Nederland voorzien van het beste personeel.

Flexibiliteit

Werktijden binnen de horeca zijn moeilijk vast te zetten en drukte verschilt erg per dag. Het is daarom dan ook erg belangrijk dat je personeel die hiermee kan omgaan. Het grootste voordeel van studenten is juist dat zij erg flexibel zijn. Daarom zijn studenten het ideale horecapersoneel. U kunt bij Recruit a Student een student inhuren horeca op een parttime-, fulltime basis of voor losse klussen.

Daarnaast werkt Recruit a Student met een poolmanagement systeem om u nog flexibeler van dienst te kunnen zijn. Zo heeft elke vestiging zijn horecapool. In deze pool zijn studenten met horeca ervaring voorgeselecteerd. Zo kunnen wij bij spoedaanvragen sneller schakelen en u beter van dienst zijn. Daarnaast maken wij ook opdrachtgever specifieke pools voor langlopende opdrachten. Door voor u een specifieke pool samen te stellen kunnen wij u garanderen dat dezelfde studente vaker komen waardoor ze beter ingespeeld zullen zijn op uw vaste team. Kortom Recruit a Students poolmanagement systeem is ideaal om een optimale personeelsbezetting te garanderen.

Hardwerkende studenten

Horeca werk is zwaar en heeft veel pieken en dalen. Het is daarom belangrijk dat u personeel heeft dat weet wanneer het er moet staan. Wij selecteren onze horeca studenten op stressbestendigheid en werken onder druk. Zo garanderen wij niet alleen dat u personeel tot uw beschikking heeft, maar dat dit echte horecatoppers zijn. Daarom is een student inhuren horeca via Recruit a Student altijd de beste keuze.

​Betrouwbare HR-partner

Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst bij het inhuren van een student. Maar als betrouwbare HR-partner beschikken wij over een groot aanbod van diensten zoals de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Wij geven u graag vrijblijvend HR-advies en bieden altijd een oplossing op maat.

​Meer informatie?

Heeft u interesse in een student inhuren horeca of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen.

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dankzij onze sterke landelijke dekking kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen, vandaag al in huis heeft.

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!