Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student koeriers inhuren

Bent u op zoek naar een koerier die uw belangrijke pakketjes snel op de plaats van bestemming kan leveren? Een student koerier van Recruit a Student is de perfecte oplossing voor uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring en ons zorgvuldige werving- en selectieproces garanderen wij dat u een uiterst betrouwbare student tot uw beschikking krijgt.

Voordelen

Het inhuren van studenten via Recruit a Student brengt meerdere voordelen met zich mee. U bent als organisatie bijvoorbeeld niet verantwoordelijk voor het verlonen van de studenten en de studenten zijn volledig verzekerd. Verder kunnen wij ook de poolmanagement voor onze rekening nemen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u vaker een koerier nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat er altijd een pool met uiterst geschikte kandidaten voor u klaar staat. U kunt hieruit zelf studenten inplannen en uitplannen. Zo beschikt u altijd en overal over een geschikte koerier.

Meer informatie

Heeft u interesse, maar wilt u graag meer informatie? Dan kunt u onze recruiters direct telefonisch bereiken. Zij kunnen u de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor u beantwoorden. Mocht u direct een tarief willen berekenen en een offerte aanvragen? Dat kan via de onderstaande button!

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!