Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren in Enschede

Recruit a Student Enschede zorgt ervoor dat u het talent van morgen, vandaag al in huis hebt. Onder onze studenten houden wij een uitgebreid en kritisch werving en selectie proces. en al onze studenten hebben unieke talenten. Hierdoor kunnen we u garanderen dat wij de perfecte werkstudent voor u kunnen vinden die goed binnen uw organisatie past. Al vanaf 1999 helpen wij veel ondernemingen met het vinden van de juiste kandidaat, ook u helpen wij graag!

Met diensten als werving & selectieuitzenden & detacheren en online uitzenden & verloning biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag een tariefberekening aan en ontdek wat Recruit a Student Enschede voor u en uw organisatie kan betekenen.

​De perfecte match tussen bedrijf en student

Recruit a Student is gespecialiseerd in het uitzenden van gemotiveerde werkstudenten in Enschde. Wij specialiseren ons volledig in hét talent van morgen. Al onze studenten beschikken over hun unieke talenten en kunnen niet wachten om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen. Wanneer een student zichzelf inschrijft bij Recruit a Student houden wij een uitgebreid intakegesprek met hem/haar. Hierbij achterhalen wij wat de talenten en kwaliteiten van de studenten zijn. Hierdoor kunnen wij u de garantie geven dat wij enkel getalenteerde en gemotiveerde studenten uitzenden.

Waarin wij ons onderscheiden van andere uitzendbureaus, is dat onze kandidaten net iets meer brengen dan de gemiddelde uitzendkracht. Onze studenten zijn echt het visitekaartje voor uw onderneming. Door het niveau van onze kandidaten bent u minder tijd kwijt aan het inwerken. Tevens zijn zij op flexibele basis inzetbaar en zijn zij een echte aanwinst voor uw onderneming.

Maar wanneer kiest u voor het inhuren van werkstudenten in Enschede? Veel organisaties hebben te maken met variabele drukte. De ene dag stromen er veel orders in en komt u eigenlijk handen te kort. De andere dag is er minder werk en heeft u last van overbezetting. Het inhuren van een werkstudent is hier de uitkomst voor. Wanneer u het druk heeft, springen onze studenten graag bij om u te helpen. Wanneer het juist wat rustiger is, zit u nergens aan vast. Hierdoor heeft u minder last van over- of onderbezetting.

Dus wilt u een student inhuren? Of heeft u studentenwerk uit te besteden in Enschede? De studenten van Recruit a Student willen graag werkervaring op doen en hun theoretische kennis bij uw organisatie in praktijk brengen. Benieuwd wat het inhuren van een student u kost? Vul dan het direct tarief berekenen formulier in. Natuurlijk kunt u ons ook laten terugbellen om vragen te beantwoorden, meer informatie te verstrekken over onze diensten of een persoonlijke afspraak te maken.

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!