Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Studenten Uitzendbureau Engeland

Recruit a Student plaatst dagelijks gemotiveerde en getalenteerde HBO/WO studenten bij passende bedrijven. Het doel van Recruit a Student is om studenten te helpen aan een studiegerelateerde bijbaan. Zo kunnen studenten relevante werkervaring op doen naast hun studie in een bedrijf waarin hun interesses liggen. Wij hebben een goed werving en selectie programma, waardoor wij garanderen dat we flexibele en gemotiveerde studenten leveren die verstand hebben van zaken. Al sinds 1999 helpen wij dagelijks verschillende bedrijven aan geschikte werkstudenten. Ook uw onderneming helpen wij graag!

Onze studentenuitzendbureau in het Verenigd Koninkrijk, Londen weet precies welke studenten op zoek zijn naar een baan in het Verenigd Koninkrijk. We weten naar wat voor soort banen deze studenten opzoek zijn. Daarom kunnen wij u voorzien van getalenteerde en gemotiveerde medewerkers.

Wilt u de werving en selectie in eigen handen houden maar wilt u van alle administratieve rompslomp af dan kan online uitzenden de oplossing zijn. Recruit a Student UK werkt met studenten van universiteiten en hogescholen, zoals de Universiteit van Londen, de Universiteit van University College London. 

Bent u op zoek naar tijdelijke, parttime of fulltime medewerkers? Recruit a Student UK zal u helpen uw ideale kandidaat te vinden! Neem contact met ons op, laat ons contact met u opnemen of vraag een offerte aan.

 

Altijd een kantoor bij u in de buurt!