Bel mij terug over deze job!

Dit contactformulier gaat over de vacature Buschauffeur Keukenhof in Lisse.

Vul hieronder jouw gegevens in en onze accountmanagers nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in deze vacature! Een baan waar beweging in zit, met altijd een mooi uitzicht. Als buschauffeur heb je het getroffen. Salaris tussen €16,72 en €21,89.

Lees meer informatie onderaan het contactformulier! 

Over de functie

Voor het 75e jubileum editie van Keukenhof Express zijn wij op zoek naar buschauffeurs die in bezit zijn van rijbewijs D en Code 95 (of bereidt zijn code 95 te behalen)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's die tijdens de Keukenhof (en eventueel daarna) bij ons willen komen werken inclusief een aantrekkelijke bonusregeling! Bij de Keukenhof begin je direct in trede 3 met een uurloon van €16,72, zonder toeslagen. Ben jij beschikbaar tussen 21 maart en 12 mei 2024, zowel parttime als fulltime? . Lees dan snel verder wat wij jou kunnen bieden.

  • Werk 150 uur en ontvang een bonus van €75.
  • Werk 200 uur en ontvang een bonus van €125.
  • Werk 250 uur en ontvang een bonus van €200.

 

Geniet van een dynamische baan met een adembenemend uitzicht op de prachtige bollenvelden van de Bollenstreek. Als buschauffeur van de Keukenhof Express breng je passagiers op een vriendelijke en veilige manier van A naar B. Jouw werkdag begint met een gezellig kopje koffie op de Arriva-vestiging samen met andere chauffeurs die aan dit project werken. Op tijd neem je de sleutels van een van onze bussen in ontvangst. Tijdens je route vervul je diverse rollen, zoals chauffeur en gastheer/gastvrouw. Na een enerverende dag parkeer je de bus bij de vestiging. Even napraten onder het genot van een kopje koffie en je kunt met een voldaan gevoel naar huis. Het is een geweldige baan met een acceptabele werkdruk, de diensten zijn tot 20.30uur!

De Keukenhof Express rijdt zonder tussenstops vanaf Schiphol, Leiden CS, de RAI Amsterdam en Haarlem CS naar de Keukenhof en terug.

Over het bedrijf

Je komt onze opdrachtgever tegen in heel Nederland. Ze hebben zo’n 1.500 bussen op de weg en rijden. Ze hebben zo’n 60 touringcars die we verhuren en het (pendel)vervoer tijdens grote evenementen mee verzorgen. Er werken 5.500 enthousiaste medewerkers die dag in dag uit klaar staan om reizigers een goede reis te bieden!

  • Je neemt deel aan de jubileum editie, dit jaar wordt de Keukenhof voor de 75ste keer georganiseerd!

Wat wij bieden

  • Je salarisinschaling vindt plaats conform cao OV trede 3: € 16,72 bruto per uur;
  • Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en vakantiedagen bovenop je salaris
  • Een tijdelijk contract via Recruit a Student in de periode van 21 maart tot en met 12 mei 2024, met de mogelijkheid om door te stromen naar een van onze vestigingen van Arriva West.
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling volgens cao
  • Goede bereikbaarheid van verschillende vestigingen
Start jouw reis door Nederland als buschauffeur nu! 
Buschauffeur Keukenhof