Bel mij terug over deze job!

Dit contactformulier gaat over de vacature Curaçao Customer Service. Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in deze vacature! 

Altijd al gedroomd van werken op een zonnig eiland? Dan is dit jouw kans! Waarom zou je niet overwegen om je vaardigheden toe te passen op een zonnig eiland? Solliciteer nu en maak je klaar voor een reis vol groei, plezier en nieuwe vriendschappen!

Vul hieronder jouw gegevens in en onze accountmanagers nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Lees meer informatie onderaan het contactformulier! 

Over de functie

Als Customer Service bij ons op Curaçao ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van inkomende oproepen, het luisteren naar klantvragen en zorgen, het verstrekken van nauwkeurige informatie en het oplossen van klachten. Je zorgt voor accurate registratie van interacties in het CRM-systeem, volgt op met klanten voor feedback, en werkt samen met teamleden om service te verbeteren. Daarnaast speel je een actieve rol bij het oplossen van klachten en problemen, waarbij je streeft naar een snelle en effectieve oplossing om de tevredenheid van klanten te waarborgen. Door empathisch en begripvol te reageren, bouw je vertrouwen op en bevorder je positieve relaties met klanten.

Over het bedrijf

De callcenters waarmee we samenwerken zijn allemaal internationale bedrijven die geweldige ervaringen creëren voor 's werelds beste merken en hun klanten. Ze vormen een ambitieus team van vernieuwers, durfals en veranderaars: het soort mensen dat gedijt op het oplossen van complexe problemen. Je komt terecht in een diverse, wereldwijde organisatie vol intelligente en vriendelijke mensen, waar je ideeën kunt uitwisselen, van kunt leren en samen kunt groeien. Bovendien bieden we eindeloze carrièremogelijkheden en duidelijke paden voor loopbaanontwikkeling.

Wat wij bieden

  • Onvergetelijke ervaring
  • Werk in het zonnige Curaçao
  • Competitief salaris
  • Extra Performance & Attendance bonus
  • Huur, boodschappen en transport van werk naar huis geregeld (tegen vergoeding)

Wat wij vragen

  • Ervaring is een pré
  • Opleiding MBO of hoger
  • Vloeiend in meerdere talen
  • Minimaal 3 maanden beschikbaar tussen mei en oktober
Begin jouw onvergetelijk avontuur naar het prachtige Carabische eiland! 
Buschauffeur Keukenhof