Banner

Blog

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en handige tips: wij zorgen dat je niks mist op het gebied van werken en studeren.

Duurzaam leven als student

Bijbanen

Duurzaam leven als student

Als student is het vaak moeilijk om het geld en de tijd te vinden om een duurzaam leven te leiden, maar met een beetje creativiteit en toewijding kan je een verschil maken. In deze blog delen we enkele eenvoudige tips en trucs om je studentenleven groener en duurzamer te maken.
Lees meer
Hoe overwin je spreekangst?

Studie

Hoe overwin je spreekangst?

Je hebt de boel gisteravond nog heel goed doorgenomen en ook nog even in de trein vandaag. Toch sta je stijf van de zenuwen. Over een paar minuten begint jouw presentatie. Voor veel studenten is dit erg herkenbaar. Waarom hebben veel studenten last van spreekangst en hoe overwin je spreekangst?
Lees meer
Zo hack je geluk

Gezondheid

Zo hack je geluk

Gister was het de internationale dag van het geluk. Deze dag staat in het teken van vrolijker zijn en vrolijkheid meer onder de aandacht brengen. Maar hoe geef je je dagelijkse geluksgevoel een boost en blijf je op een positieve manier denken? Wij geven je in deze blog 4 lifehacks om je geluksgevoel een boost te geven.
Lees meer
Beleggen als student

Financiële zaken

Beleggen als student

Iets ingewikkelds met beurzen, aandelen en saaie tabellen, of juist een leuke slimme manier om veel geld te verdienen: het is maar net welk idee je krijgt bij het woor ‘beleggen’. Maar wat is het precies? Kun je als student ook beleggen? In deze blog geven we je informatie over deze onderwerpen.
Lees meer
Alles over de aankomende verkiezingen

Studentenleven

Alles over de aankomende verkiezingen

Op woensdag 15 maart 2023 zijn er verkiezingen in Nederland. Er mag dan door alle Nederlanders boven de 18 jaar gestemd worden voor de Provinciale Staten en het waterschap. In deze blog lees je alles wat je moet weten over deze aankomende verkiezingen.
Lees meer
Concentratie verbeteren? 5 tips voor meer focus

Studie

Concentratie verbeteren? 5 tips voor meer focus

We kennen het alemaal wel: aan je bureau zitten met een dringende deadline en een dwalende geest. Ondanks je inspanningen, gaat het maar niet vooruit. Je bent gemotiveerd om het te doen, maar je kunt je gewoon niet concentreren. Daarom geven we je in deze blog 5 tips waarmee je jouw concentratie aanzienlijk verbetert.
Lees meer